Jour dygnet runt

När du behöver en elektriker akut. Våra jourhavande elektriker kommer ut och löser jordfel, strömavbrott, brand i elcentralen, avgrävda kablar, avborrade kablar etc. Vi fixar allt akut inom el dygnet runt i Göteborg.

Eljour i göteborg

Centrum, Kungälv, Västra Frölunda, Partille, Lerum, Torslanda, Hisings Backa, Askim, Lindome, Mölnlycke, Floda, Landvetter, Surte, Kode, Allingsås, Älvängen, Onsala, Särö, Näset, Kungsbacka, Möndal, Kållered, Hisingen.

 

Ute efter en jour elektriker i Göteborg?

Oavsett om det gäller stora eller mindre elinstallationer, felsökningar, nyinstallationer, service eller akuta strömavbrott i Göteborg kommer våra elektriker i Göteborg ut och hjälper till, dygnet runt, för att göra era elinstallationer säkra. Ring oss på 076-391 39 01 redan idag så kommer våra jour elektriker i Göteborg ut och hjälper till, dygnet runt, i hela Göteborg. Vi har ett brett kunnande och åtar oss alla typer av uppdrag.

Behöriga elinstallatörer utför elinstallationerna

Egentligen finns det inga behöriga elektriker men det finns behöriga elinstallatörer och det är vad vi erbjuder, behörig personal som utför elinstallationer dygnet runt i Göteborg. Våra elektrikers tjänster innefattar allt inom el och vi hjälper er med installation av vägguttag, golvvärme, strömbrytare, belysning, jordfelsbrytare, elcentraler, energianalyser, felsökning, elbesiktning samt att göra miljövänliga och energieffektiva elinstallationer runt om i Göteborg. 

 

Anlita en behörig elinstallatör för att reparationen eller att elinstallationen skall bli korrekt utförd enligt gällande starkströms föreskrifter. Våra elektriker i Göteborg utför akuta samt tidsbokade
elinstallationer i hela Göteborg.

Vad tycker våra kunder

“Eldesign i Göteborg kom ut på mindre än 20 minuter när det blev mörkt i lägenheten. Verkligen räddaren i nöden!”
Anneli, Näset

“Eldesign i Göteborg hjälpte mig snabbt och enkelt. Skönt att de svarade direkt!”
Erik, Kållered

“Snabb och proffsig service vittnar om hög kompetens”
Johan, Mölndal

Vi som jobbar med ljusdesign på SH Elektriska

"Identitet skapar trivsel. Vi alla trivs i en miljö eller sammanhang vi kan identifiera oss med. Oavsett om ditt nästa projekt är ett kontor, en popup-butik, ett showroom, en hotellfoajé eller ett helt hotell så behövs en identitet. Tillsammans med våra uppdragsgivare utformar vi på Cardi ljusdesign en trivsam miljö och en identitet som kan vara unik för en specifik lokal eller omfatta ett helt koncept. Vårt fokus kommer att vara miljömedvetenhet och visuell helhetsupplevelse för att uppnå bästa ljuskomfort." TEXT FRÅN CARDI - INKOM MED NY TEXT.