Installationer 

 

Vi gör alla installationer i industrin som tex installation av nätverksuttag, bussar, automationssystem, plc-system, säkerhetssystem, ställverk. Och att produktionen inte störs ser vi som en självklarhet. Vi hjälper er med hela resan från planering och ritningar till färdig anläggning. Våra elektriker är vana att jobba i industrin.

 

 

 

industrielektriker

Vi har lång erfarenhet av projekt och elarbeten i industrin. Våra industrielektriker i Göteborg har stort kunnande i allt som har med industri, belysning och produktion att göra. Ni kanske planerar en ombyggnad i fabriken. Eller så behöver belysningen bytas till effektiva led-armaturer. 

Intresserad av elinstallationer i era industrilokaler

Kontakta oss så hjälper vi dig!

jobbar säkert

I industrin är säkerhet vår ledstärna. Våra elektriker jobbar metodiskt och strukturerat i sammarbete med alla inblandade entrepenörer. Alla SSAB-medarbetare har ett personligt ansvar att arbeta säkert varje dag – det är ett grundläggande krav för att arbeta på Eldesign. Alla Eldesign-anställda uppmanas att underteckna Eldesigns's säkerhetslöfte, som är ett åtagande att alltid sätta säkerheten först. Konsulter och andra partner som arbetar på våra anläggningar måste följa samma höga standarder och förordningar med avseende på säkerheten.