Vi vill vara din elektriker  i Göteborg!

Eldesign erbjuder elinstallationer av alla slag till både privatpersoner och företag. Våra elektriker i Göteborg hjälper dig med din el oavsett om det gäller köksrenoveringar, tillbyggnader av hus, centralbyten eller installationer av elbil. Ofta får vi frågan om att byta ett vägguttag eller en dimmer, självklart, vi utför även små elarbeten. Vi vill vara din elektriker i Göteborg med fokus på kvalitet! Vi vill att din elinstallation ska hålla för många år framöver, därför arbetar vi alltid med stor noggrannhet. Vi rekommenderar alltid produkter av hög kvalitet så att elinstallationen ska bli så bra som möjligt för dig som kund.

 

Våra elektriker finns här för att hjälpa dig med alla sorters problem – allt från planering och elinstallationer vid nybygge till löpande servicearbete, såsom elfel,  felsökningar och reparationer. Inget problem är för stort eller för litet för oss.

Vårt mål är att du ska välja Eldesign för att vi är pålitliga och att vi arbetar för kundens bästa. När man som kund letar efter en elektriker vill vi att man ska känna sig trygg. Det ska vara självklart att elanläggningen installeras med säkra produkter. Dels för att kunden ska få en apparat som fungerar men också för miljö och hållbarhet. Eftersom produkten förbrukar mindre el spar kunden på elinstallationen i de långa loppet.

 

För oss är de viktigt att elektrikerns arbete har rätt pris. Därför har har vi prisgaranti, kunden vet att den får lägst pris i Göteborg. Vårt mål är att leverera riktigt bra elinstallationer till Göteborgs bästa pris. 

Rot-avdrag

ROT-avdrag innebär att du som privatkund bara betalar 70 procent arbetskostnaden för elarbeten vi utför i din bostad. ROT-avdraget gäller om vi drar in el i ett nytt hus, byter ut dina gamla elledningar eller utför fasta installationer och reparationer som inbegriper el. Du kan även få ROT-avdrag för att gräva ner elen som försörjer ditt bostadshus. ROT-avdraget täcker arbetskostnaderna för nergrävningen på tomten där huset står.

Du har också rätt till ROT-avdrag för elarbeten som utförs i din bostadsrätt. Vanliga elarbeten som utförs i lägenheter är moderninsering av lägenhetens elsystem, byte av elcentral (nytt proppskåp) och installation av extra vägguttag. Våra kunder frågar ofta om elektrikerns arbete ingår i ROT-avdraget, självklart, när man gör en elinstallation i  sin bostad så ordnar vi med ansökan. Läs mer om ROT-avdraget här.

typer av jobb

                                                                                                                      - Elervice
                                                                                                                     - Reparationer och felsökning
                                                                                                                     - Installationer
                                                                                                                     - Belastningsstudier
                                                                                                                     - Energiutvärderingar
                                                                                                                     - Ljusinstallationer
                                                                                                                     - Byte av elcentral
                                                                                                                     - Elinstallationer i villor

ENERGIEFFEKTIVISERING

Det finns många typer av anläggningar där man kan göra stora energieffektiviseringar t.ex. belysning i kontor, lager, industribyggnader, trapphus och parkeringsgarage. Många gånger kommer man långt genom att enbart byta armaturer. Men vill man gå hela vägen krävs det ett väl anpassat och optimerat styrsystem. Vi på Eldesign sköter denna process från början till slut. Som din elektriker i Göteborg gör vi allt för en så effektiv lösning som möjligt, en lösning som blir bäst för dig som kund.

 

Vi vill vara din elektriker i Göteborg med fokus på kvalitet. Vi vill att din elinstallation ska hålla för många år framöver, därför arbetar vi alltid med stor noggrannhet. Vi rekommenderar alltid produkter av hög kvalitet så att de installationen ska bli så bra som möjligt för dig som kund.

Våra elektriker finns här för att hjälpa dig med alla sorters problem – allt från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete. Vi hjälper också till med felsökningar och reparationer. Inget problem är för stort eller för litet för oss.

Bra elService

 

Det smarta hemmet handlar om att automatisera funktioner så att du kan styra ditt hem med hjälp av en dator eller en mobil enhet. Det som en gång var tekniskt väldigt avancerat har blivit relativt enkelt, och här skapas massor av nya spännande ­möjligheter. Med ett smart hem blir det vardagliga livet lättare, ditt hem säkrare och din energiförbrukning kommer att minska avsevärt. Med uppvärmnings- och belysningskontroll, styrning av hushållsmaskiner och hemelektronik kan vi hjälpa er till ett smart hem.

 

Vi vill bidra till ett ekologiskt hållbart samhälle och arbetar aktivt med att integrera miljötänkandet på alla nivåer i vårt arbete. Vi ligger långt fram när det gäller ny teknik och nya produkter, och satsningen på vår egen energi- och miljöavdelning med uppdraget att minska energianvändningen ingår i konceptet. Detta ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder att hushålla med resurserna.

 

 

Elinstallation i Göteborg

Eldesign erbjuder elinstallationer av alla slag till både privatpersoner och företag. Våra elektriker i Göteborg hjälper dig med din el oavsett om det gäller köksrenoveringar, tillbyggnader av hus, centralbyten eller installationer av elbil.

Vi vill vara din elektriker i Göteborg med fokus på kvalitet. Vi vill att din elinstallation ska hålla för många år framöver, därför arbetar vi alltid med stor noggrannhet. Vi rekommenderar alltid produkter av hög kvalitet så att de installationen ska bli så bra som möjligt för dig som kund.

Våra elektriker finns här för att hjälpa dig med alla sorters problem – allt från planering och installationer vid nybygge till löpande servicearbete. Vi hjälper också till med felsökningar och reparationer. Inget problem är för stort eller för litet för oss.

elektrikeruppdrag i Göteborg med omnejd

 

Vi på Eldesign är elektriker som utför alla slags elarbeten. Ofta frågas de om byte av en strömbrytare eller en dimmer. Självklart, vi gör alla slags elinstallationer. Vi har alltid kvalitet och bästa servicen i fokus. Vår erfarenhet säger oss att nöjda kunder återkommer. Detta gör oss glada, stolta och motiverar oss till att fortsätta göra bra elinstallationer till marknadens bästa pris, de garanterar med vår prisgaranti. 

 

På Eldesign i Göteborg är våra elektriker duktiga och enkla att arbeta med. För oss är elektrikern vår viktigaste pusselbit, de är ju elinstallatören som är den som kunden träffar och den som installerar en säker elanläggning, elektrikern gör allt för att du som kund ska känna sig nöjd.

 

Vi utför elinstallationer i Göteborg

Centrum, Kungälv, Västra Frölunda, Partille, Lerum, Torslanda, Hisings Backa, Askim, Lindome,
Mölnlycke, Floda, Landvetter, Surte, Kode, Allingsås, Älvängen, Onsala, Särö, Innerstaden, Näset, Kungsbacka, Möndal, Kållered, Hisingen, Hovås och Kullavik.