Byta elcentral

 

Idag är man beroende av god elförsörjning, samtidigt som olika elproblem vållar såväl personskador som egendomsskador. Livslängden på en elcentral varierar och byts vanligtvis ut efter 30-50 år. Detta för att kunna uppfylla dagens krav på elsäkerhet. Vid utbyte av stigaren
rekommenderas även att byta elcentralen till en modernare modell som är mer säker och är utrustad med automatsäkringar, jordfelsbrytare samt reservplatser.

 

 

 

 

Vi hjälper dig att byta ut din elcentral

Eldesign i Göteborg är en elfirma i Göteborg med lång erfarenhet av projektering vid olika elinstallationer och reparationer. Varje installation och montage utförs av företagets rutinerade elektriker. 

för din säkerhet

Byt till en ny elcentral för din säkerhet och ökad bekvämlighet. När din elcentral byts ut får du en
säkrare elanläggning med jordfelsbrytare. Vi hjälper till med både leverans och montering av den nya elcentralen. Tack vare nära kontakt och samarbete med olika grossister borgar det för snabba leveranser av kvalitativt material. Vi svarar gärna på frågor kring byte av elcentral. Kontakta oss gärna om ni känner att de skulle vara dags att byta central.

Hur fungerar en jordfelsbrytare


Det finurliga med jordfelsbrytare är att de kan känna av avvikelser i strömstyrkan som vanliga säkringar inte kan, exempelvis om en apparat blivit strömförande eller om en människa får i sig ström från exempelvis ett lamputtag. Jordfelsbrytaren reagerar då blixtsnabbt och slår ifrån
strömmen på bråkdelen av en sekund, vilket förhindrar
att människor får i sig så mycket ström att det blir farligt.

 

 

arbetet måste utföras korrekt

En jordfelsbrytare måste alltid installeras av en behörig elektriker. En felaktigt installerad jordfelsbrytare fungerar inte som den ska och kan leda till allvarliga olyckor eller dödsfall om man förlitar sig på att den fungerar. En behörig elektriker behöver naturligtvis även anlitas vid byte av det gamla proppskåpet mot en moderna elcentral.

 

 

 

Vi som jobbar med ljusdesign på ELDESIGN

"Identitet skapar trivsel. Vi alla trivs i en miljö eller sammanhang vi kan identifiera oss med. Oavsett om ditt nästa projekt är ett kontor, en popup-butik, ett showroom, en hotellfoajé eller ett helt hotell så behövs en identitet. Tillsammans med våra uppdragsgivare utformar vi på Cardi ljusdesign en trivsam miljö och en identitet som kan vara unik för en specifik lokal eller omfatta ett helt koncept. Vårt fokus kommer att vara miljömedvetenhet och visuell helhetsupplevelse för att uppnå bästa ljuskomfort." TEXT FRÅN CARDI - INKOM MED NY TEXT.