Belysning

 

Vi är specialiserade på  belysning. Vi på Eldesign har goda kunskaper när det gäller ljussättning, både när det gäller val av armaturer och vilken typ av belysningslösning man skall välja. Till vår hjälp har vi mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera.  Vi använder programmet Dialux för att beräkna ljusflödet redan innan jobbet är gjort. Vi installerar skensystem för butiker och effektiv modern belysning i kontor.

Vi utvecklar din belysning

Rätt belysning fångar kunders uppmärksamhet, varor framställs med fördelaktig färgton och rätt atmosfär infinner sig. Alla butiker har sitt eget koncept, alla butiker är unika, vi är duktiga på att vidareutveckla detta med ljusinstallationer. En väl avvägd belysning ska inspirera och locka kunder till butiken. Vi har känslan som behövs för att ni ska lyckas.

effektivisering

 

Vi energieffektiviserar er belysning, vi ser över den och hjälper er att byta ljuskällor till de effektivaste på marknaden. Det har hänt mycket på LED-marknaden senaste åren, utvecklingen har gått från ett tråkigt vitt ljus till idag vara helt anpassningsbart med rätt färgåtergivning, styrka och dessutom till att vara oerhört energieffektiv.

belysning för kontor


Förr var kontor utformade för två saker, enskilt arbete vid skrivbord eller möten i speciellt utformade rum. Idag är kontor, med planering, möblering och ljussättning, istället utformade för att skapa spontana möten, samarbete och att stimulera rörelse och förändring. Aktivitetsbaserade kontor ställer nya krav på belysningsplanering. Eftersom användningen av ytan ständigt förändras i moderna kontor ökar behovet av bra, bländfri belysning. Ljus för att säkerställa att de anställda trivs och kan utföra sina uppgifter.

Smart belysning


Vi installerar smart belysning i hela ditt hem.
Produkterna kräver ingen stor renovering i ditt hem för att börja styra ditt första rum. Allt du behöver är en Plejd-produkt som enkelt installeras till exempel bakom din lampknapp. Du kan lätt styra belysningen antingen från appen eller som vanligt från lampknappen.

Plejds hemsida

Belysning för café, butik & restaurang

Vi vill att din butik ska bli så bra som den bara kan bli. Vi tillverkar därför belysning som är specialanpassad till just din butik eller cafe. Skicka ett meddelande så kommer vi över och lämnar ett förslag.

Vi underhåller din belysning

Vi underhåller Er belysning. Vi tecknar ett enkelt underhållsavtal, i avtalet ingår regelbundna besök hos er för att kontrollera att belysning fungerar som den ska, vi byter defekta lampor etc.

• Att ha fokus på energiförbrukning ser vi som en självklarhet
• Vi levererar ett komplett ljussystem, monterat och klart
• Vi underhåller ert belysningssytem
• Utan kostnad gör vi en konsultation och lämnar en offert på förslaget

Har er belysning blivit för gammal, Kontakta oss så hjälper vi er på bästa sätt.

Kontakta oss