Tjänster inom elservice & elinstallationer

På SH Elektriska i Göteborg utför vi de flesta förekommande fall av elservice och elinstallationer. Vi kan med vårt breda tekniska kunnande alltid erbjuda bra lösningar till en låg kostnad, oavsett om det gäller nyinstallationer eller renoveringar. Vi projekterar och planerar, under resan bidrar vi med goda råd om allt från elsäkerhet till underbar belysning.

Vår styrka är att vi alltid levererar kvalitet på rätt tid.

Elinstallationer i bostadsrätt eller villa omfattas av regeringens ROT-avdrag. Vi tar hand om ansökan gällande ROT-avdraget, vilket ger er en sak mindre att tänka på.

 

Läs mer om rot-avdraget här

 

 

Elektriker TILL FÖRETAG & PRIVATPERSON I GÖTEBORG

Med bred kunskap inom el-branschen, når vi ut till många olika kunder och ändamål. Behöver du en industrielektriker i Göteborg för att få hjälp med elarbeten? Vi kan hjälpa er med att byta belysning, olika projekt, produktion och installation - allt från nätverksuttag till säkerhetssystem. 

 

BELYSNING I BUTIK OCH HEM

Vi hjälper er att utveckla belysningen i din butik, allt för att locka och ge dina kunder rätt känsla och inspiration.  Förutom att göra ljuset mer behagligt och inbjudande, ser vi till att energieffektivisera er belysning. LED-marknaden har utvecklats i snabb takt, och förutom energisparande, har även ljuset i belysningen rätt färg och styrka. I ett kontorslandskap krävs ett ljus som inte bländar och som är skönt för ögonen. Vi tillverkar därför belysning som är specialanpassad - SH Elektriska i Göteborg vill vara ditt självklara val när det kommer till eldesign!

 

GÖR DITT HEM & KONTOR SÄKRARE MED JORDFELSBRYTARE

Utöver det visuella är säkerheten viktig för oss, och det behöver varken vara dyrt eller komplicerat. Anlita oss så installerar vi jordfelsbrytare för att minska risken för personskador och elbränder. En jordfelsbrytare känner av eventuella avvikelser i strömstyrkan och slår ifrån all ström innan det går riktigt illa.  Jordfelsbrytaren måste installeras av en behörig elektriker för att fungera som den ska.  

 

DAGS ATT BYTA ELCENTRAL I HEMMET ELLER INSTALLERA LADDBOX TILL BILEN

Har din bostad en elcentral av äldre modell? I de flesta fall saknas jordfelsbrytare, vilket är en god anledning till att förnya sin elcentral.  Man brukar rekommendera att dessa byts ut efter 30-50 år för att uppfylla dagens krav på säkerhet. Vi står för både leverans och montering av den nya elcentralen!

I vår breda kompetensportfölj erbjuder vi även elkraft, vilket innebär matningar till villor, friggebodar, butiker och centraler. Vi åtar oss uppdrag att dra fram elkraft oavsett om de gäller industri, privata bostäder och offentliga lokaler. Då vi har branschvana inom starkström, anlitas vi ofta när elkraft behövs till elbilar, och laddboxar.  Uppdragen för laddboxar växer i takt med att marknaden för detta ökar - vi ser till att du laddar ditt elfordon på ett snabbt och  säkert sätt! Slutresultatet för dig som kund blir att du kan utnyttja fordonets hela laddkapacitet!

 

VI FIXAR ELEN I KÖKET & BADRUMMET HEMMA
Vi har stor vana att utföra elinstallationer i badrum och kök. Bra belysning i dessa utrymmen är en god investering för alla sinnen. Kanske vill du ha härlig golvvärme i ditt badrum för att skapa en lyxig känsla eller kunna dimra din belysning i köket för att få en mysig stämning? Vi erbjuder också elinstallationer av alla typer av köksmaskiner.

 

JOUR - VID AKUT BEHOV AV EN ELEKTRIKER

Vi erbjuder jour när olyckan är framme och du behöver en elektriker akut! Certifierade elektriker med vana att agera snabbt och säkert, allt för att du som kund ska få den bästa hjälpen. Vi ser till att vara snabbt på plats när du har ett akut problem med ett elproblem. Du når oss dygnet runt på 076-391 39  01.

 

På SH Elektriska i Göteborg utför vi flera olika typer av arbeten inom elektrikeryrket. Nedan kan du läsa mer om vad vi gör via länkarna.

 

Industrielektriker | Belysning | Jordfelsbrytare | Elkraft | Laddbox | Jour | Elcentral | Badrum | Kök