Jobba hos oss

Bli en del av vårt team
Vi är alltid intresserade av ny kompetens för att förstärka vårt team. Vill du arbeta tillsammans med engagerade kollegor? Är du en problemlösare? Skicka några rader om dig själv till info@eldesign.se

 

 

 

 

Sök plats som lärling

Vi tycker det är inspirerande att ha lärlingar hos oss. Vi brinner för att lära dela med oss av våra kunskaper. Söker du plats som lärling? Skicka in ett brev och berätta om dig själv samt bifoga din CV till mailadressen nedan, så hör vi av oss. info@eldesign.se

mer än bara jobb

Det är viktigt att våra medarbetare mår bra! Därför väljer vi att satsa på våra medarbetare, både för att förenkla vardagen men också för att skapa förutsättningar för att må bra och trivas. Vi arrangerar populära firmafester flera gånger per år. Däremellan ställer vi upp på diverse företagscuper, lopp och tävlingar. För den som vill kan man också använda sig av vårt friskvårdsbidrag. Vi ger samtliga anställda en privat sjukvårdsförsäkring för att göra det enklare att få professionell vård utan långa väntetider.

Omtanke

Hos oss finns en omtanke. För våra kunder. För varandra. Och för omvärlden. Vi strävar efter att vara företaget som gör skillnad. Som medarbetare hos oss blir din arbetsdag meningsfull och inspirerande. Vi är alltid intresserade av att träffa nya potentiella medarbetare, kom och väx med oss!

 

 

 

trygghet

Behöver du erfarenhet från arbetslivet? 

Ofta börjar våra elektriker hos oss direkt efter utbildningen. 

Vårt mål är att man ska vilja stanna och uppskatta sin anställning. 

Miljö

Att tänka påmiljön ser vi som en självklarhet. 

Vi vill att miljötänkande ska genomsyra företaget. 

Här tar vi hand om miljön 

 

 

 

Ledig tjänst

Du som söker har godkänd elutbildning och ett stort teknikintresse. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut. Att du arbetat som ledande montör ser vi som mycket meriterande.

 

I denna rekrytering välkomnar vi även lärlingar, med godkända betyg och stor vilja att lära sig yrket, välkommen att skicka tin ansökan!

 

Tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är tillsvidare och heltid.