elkonstruktion

 

Eldesign konstruerar och designar inom el och automation. Vi har erfarenhet från flertalet
krävande branscher. Såsom bil och lastbilsindustrin, kärnkraft, pappersindustri men också fartygsel.

 

elprojektering

Vi har lång erfarenhet av ritverktyg som Elprocad, Engineering Base och Eplan. Vi jobbar nära kunden och tar fram de tekniska lösningarna tillsammans med er.
För oss innebär elkonstruktion om eller nybyggnad av ställverk, frekvensomriktare, PLC-styrningar, elkraft, belysning, drifttagning.

konsulttjänster

 

Vi erbjuder konsulttjänster inom följande områden:
- Konstruktion av el och automation
- Skåpskonstruktion
- Montageledning
- Driftsättning
- Systemlösningar
- Kostnadsberäkningar
- Projektledning

upphandling


Vi hjälper även  dig med att ta fram dokument för upphandling av nya utrustningar och installationer. Vårt arbetsområde är Göteborg och Västra Götaland.

 

Service 

 

Vår erfarenhet inom el och automation i kombination med vårt engagemang är nyckeln till att kunder återkommer. 

 

Vi tar stora som små uppdrag på största allvar. Vi ställer alltid upp och försöker alltid uppfylla era önskemål på bästa sätt.

idrifttagning


Kunskap och erfarenhet  ställs på sin spets vid starten av en anläggning. Tiden är ofta knapp och inget får gå fel. Eldesign har medarbetare som är specialiserade på att driftsätta komplicerade processer.
Vi gör rätt – från den första testkörningen till produktionsstart.

 

Våra elektriker i göteborg löser de mesta

Vi tar gärna åt oss mindre installationsjobb på löpande räkning eller till fast pris. Men vi har även möjlighet att åta oss totala entreprenader från projektering till färdig anläggning. Läs mer om våra elektriker i Göteborg

kontakta oss

Vi hjälper dig med arbeten inom el och automation. Behöver du hjälp med att uppgradera och underhålla din maskinpark för att på så sätt öka smidigheten och produktiviteten i industri, då ska du vända dig till oss så hjälper vi dig. Våra Elektriker i Göteborg har bred erfarenhet och hjälper dig på professionellt från start till mål.

Kontakta oss