PLANERING

 

När vi planerar ljuset gör vi det för att skapa belysning som ökar er försälning, en belysning som ska hålla i många år. Vi arbetar med funktionell och framtidsanpassad belysning, med låg låg inköpskostnad och lite underhåll. Att få hjälp med att skapa en riktigt bra ljussättning från början lönar sig.

 

Vi planerar belysning för butiker både inomhus och utomhus. Efter besök och samtal om stil och belysningens funktion tar vi fram armaturer med toppkvalitet. För oss är de bara hög kvalitet som gäller, dels för bästa resultatet men också för kundens bästa.
Våra elektriker installerar belysning med karaktär oavsett om det handlar om en liten butik eller en komplett galleria.

Vår affärsidé är att vara på er sida.

butiksbelysning

Vi är specialiserade på att installera belysning i butiker!

Att hitta rätt ljus för butiker är inte alltid enkelt. Väl planerat ljus är nyckeln till en bra inredning och en trivsam miljö. Det sätter tonen på hela butiken. Vi planerar in belysning i butiker både inomhus och utomhus. Via besök och diskussion kan vi ge förslag på snygga och högkvalitativa belysningslösningar anpassade efter er stil, oavsett om det handlar om en liten butik eller en komplett galleria.

LJUS med karaktär

Vi har över 20 års erfarenhet inom butiksbelysning och montage av spotlights och skensystem. Idag har vi ett heltäckande sortiment för den moderna butiken

- vi arbetar med den senaste LED-tekniken för maximal energibesparing och minimal miljöpåverkan.

 

Vi håller oss ständigt uppdaterade om marknadens nyheter. De har nog inte undgått någon att LED har revolutionerat marknaden. Inte minst LED-stripes kan förändra ett rum i grunden. För att visualisera belysningen använder vi oss av ljusberäkningsprogram. Allt för att leverera ljus som ger karraktär.

 

Eldesign skapar ökad försäljning genom kloka belysningslösningar till er butik. Vi har lång erfarenhet av att installera belysning så ofta kan vi med enkla medel höja nivån på belysningen. Våra elektriker gör ljusinstallationer i kök, badrum, butiker och restauranger.

 

Vi vet att du kan sälja mer genom att exponera dina varor rätt och vi vet att du kan minska kostnaderna med effektiv belysning. Förutom att installera armaturer av hög kvalitet kan vi även hjälpa er med idé, konstruktion, belysningsplanering och ljussättning.

Kort och gott är vi duktiga på ljusdesign.

Underhåll

 

Vi underhåller Er belysning. Vi tecknar ett enkelt underhållsavtal, i avtalet ingår regelbundna besök i er butik för att kontrollera att Er belysning fungerar som den ska,

vi byter defekta lampor etc. Låt oss komma ut på ett besök så hittar vi den bästa lösningen för just dig som kund. 

TA KONTAKT

 

Att ha focus på energiförbrukning ser vi som en självklarhet.
Vi levererar ett komplett ljussystem, monterat och klart.
Vi underhåller ert belysningssytem.
Utan kostnad gör vi en konsultation och lämnar en offert på förslaget.

ELDESIGN  LYSER upp din värld

De viktigaste uppgifterna i en butik är handlande och försäljning. Belysningen i din butik måste vara utformad för att inspirera till detta. Butiksbelysningen ska locka kunder till din butik, hjälpa dem att utvärdera varor och hjälpa din personal genomföra försäljningen snabbt och effektivt.

 

Eldesign gör din butiksinredning komplett med LED-belysning för butiksinredning. Bra inbyggd belysning i inredning gör att varorna syns bättre och fångar kundens intresse, vilket leder till ökad försäljning. Vi gör belysning enkelt! Våra elektriker har installerat belysning i butiker lång tid.

Vi vill vara er elektriker och öka er försäljning!